Stribet håndklæde Bongusta brun - vælg størrelse

Håndklæder fra Bongusta. De er dejligt tykke og bløde. Håndklæderne kommer i flere smukke farver og 2 størrelser: badehåndklæder og disse gæstehåndklæder.

Håndklæderne er fremstillet i OkøTex bomuld i en 600 gram kvalitet, som gør Bongustas håndklæder bløde og meget absorberede. De er vævet i dobbelttråd og af ekstra lange fibre for at opnå absolut bedste kvalitet og holdbarhed. Frisk badeværelset op med flotte lækre gæstehåndklæder og evt. matchenden badehåndklæder.

Luksus håndklæder vil også være en god barselsgave til mor og far. Eller en skøn bryllupsgave.

Gæstehåndklæde 50 x 80 cm

Badehåndklæde 70 x 140 cm

Badelagen 100 x 150 cm

Vedligeholdelse:

Eventuelle lange tråde/loops: Træk ikke i dem, da det vil lave striber i vævningen - klip dem blot af med en saks. De enkelte loops er hæftet på bagsiden, så afklipning får ikke vævningen til at 'løbe'.

Hvordan vaske nye håndklæder? Se nedenfor.

140,00 kr.
Vælg størrelse
Antal
På lager

Størrelse: 50 x 80 cm // 70 x 140 cm

Materiale: 100% Bomuld ökotex.

Brand: Bongusta

Vask: Tåler vask på 60 grader. Tåler tørretumbling.

Vask af nye håndklæder? 

Vi anbefaler, at man vasker sine nye håndklæderne straks og giver dem en tur i tørretumbleren - så har man de blødeste, skønneste håndklæder. 

Eventuelle lange tråde/loops i håndklædet: Træk ikke i dem, da det vil lave striber i vævningen - klip dem blot af med en saks. De enkelte loops er hæftet på bagsiden, så afklipning får ikke vævningen til at 'løbe'.

010124

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om