Køb ægte Liberty Tana Lawn her - altid mindst 100 Libertyprint på lager

Liberty Fabrics Tana Lawn

Hvad er Liberty stof? Liberty stof er det stof, der produceres af den engelske virksomhed Liberty Fabrics på egen stoffabrik. Liberty stof kaldes ofte Liberty of London. Liberty of London er egentlig ikke navnet på stoffet men på Liberty´s butik i London. 

Liberty er kendt for 2 ting: deres særlig gode kvalitet og deres print! De smukke Libertyprint fra Liberty Fabrics fås i forskellige kvaliteter (bomuld, silke, uld etc). "Tana Lawn" er Liberty´s mest populære kvalitet og også den kvalitet, vi har det største udvalg af.

Hvad er Liberty Tana Lawn®️? Tana Lawn er  Liberty Fabrics mest populære stofkvaliteter. Tana Lawn er den tynde, lette bomuld med en silkeagtig overflade. Liberty´s Tana Lawn kvalitet er blød og har en lang holdbarhed og er perfekt til kjoler, Libertysengetøj, løse bukser, Liberty pudebetræk, patchwork mm. Læs evt. mere om Tana Lawn her.

Liberty Tana Lawn®️ er 100% økotex certificeret bomuld. Liberty Tana Lawn®️ er 136 cm bred.

Se også udvalget af ensfarvet Liberty Tana Lawn®️ og Liberty Fabrics quilte kvalitet kaldet Lasenby. 

Liberty Fabrics Tana Lawn

Underkategorier

  • Liberty Fabrics &...
    <p><em><span style="color:#4a4a4a;">Launching 1. juni 2024!!</span></em></p> <p><em><span style="color:#4a4a4a;">I anledning af Libertys 150-års jubilæum er Liberty Fabrics &amp; Bridgerton-kollektionen et festligt vidnesbyrd om designhusets historie og fortsatte udvikling. Kollektionen består af ni designs inspireret af kunstværker fundet frem fra Libertys arkiv og Bridgertons smukke Regency-æstetik. Omhyggeligt tegnet og farvelagt på ny af Libertys London designstudio, er printene opdelt i tre stemningsfulde kapitler: Penelope's Garden, Regency Bouquet og Botanical Trellis. Kollektionen viser en mangfoldig række af charmerende blomster, fra meget indviklede blomstertegninger til overdådige buketter, og serien fremkalder en følelse af romantisk charme.</span></em></p>
  • Nyeste sæson Liberty...
    <p><em><span style="color:#4a4a4a;">Find sæsonens nye Liberty metervarer her. Liberty Fabrics kommer med minimum 2 nye kollektioner årligt. Liberty sommer og Liberty vinter. Derudover kommer Liberty med en julekollektion og ofte også med 1-2 særlige kollektioner i løbet af året. I år har Liberty f.eks. lavet en særlig London-kollektion, der hylder Liberty´s hjemby London. Sæsonprint kan kun købes hjem i sæsonen. Når de er udsolgt, kommer de (som regel) ikke igen.</span></em></p>
  • Liberty Fabrics...

Der er 208 varer.

Viser 1-36 af 208 element(er)

Aktive filtre