Du kan trygt handle på www.super-carla.dk. Vi lever selvfølgelig op til alle lovkrav om handel på internettet.

Super Carla modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa-elctron, Jcb og American Express.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Super Carla krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering:

Super Carla sørger for levering med fragtfirma til modtager hutigst muligt. Det vil som regel foregå med Dao eller GLS. Såfremt der opstår forsinkelser hos valgte fragtfirma, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. super carla kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirma. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender super carla naturligvis en ny leverance uden beregning.

I særlige tilfælde kan det forekomme, at jeg løber tør for stof og det skal bestilles hjem fra udlandet. så kan der gå op til ca. 10 dage. I de tilfælde vil du blive informeret på mail og købet kan selvfølgelig ophæves, hvis det ønskes.

Leveringstid på varer der syes ved bestilling er 5-10 hverdage.

HUSK: Der er altid 14 dages returret!