Tilbehør til dig og dine børn i eksklusive tekstiler. Danish Design, made in Europe.

Hos super carla kan du og dine børn få dansk designet kvalitetstilbehør, som du ikke ser alle andre steder. Her kan du blandt andet vælge blandt Europas største udvalg af Liberty sengetøj, sengerande, puslehynder, sækkestole og ammepuder med betræk i de lækre originale stoffer fra Liberty of London. De øvrige materialer, vi bruger, er så vidt muligt oekotexcertificerede naturligvis. Det gælder f.eks. for vores Fossflakes ammepuder og dyner, samt vores skumfyld i sengerandene og de kuglerne i sækkestolene.

Vi arbejder hovedsageligt med de super lækre originale tekstiler fra Liberty of London, fordi skønhed, funktionalitet og kvalitet skal være i top. Ellers kan vi lige så godt lade være.

Godt håndværk og smukke ting skaber inspiration og glæde i hverdagen både for børn og voksne. Hos super carla er vi optaget af kvalitet, fine detaljer og af lækkert stof. Sådan noget man får lyst til at røre ved, og som man ønsker at beholde til næste barn i rækken og bruge igen og igen.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at skrive på super-carla@super-carla.dk eller ordre@super-carla.dk

Venlig hilsen Katrine Benn / www.super-carla.dk
anno 2009